Over mij

Een passie voor het communicatievak en daar al jaren in werkzaam. Bij de overheid (Belastingdienst en verschillende gemeenten), maar ook voor onderwijsinstellingen en commerciële bedrijven. Advies en uitvoering, net wat nodig is. 

Sinds een jaar of tien ook leidinggevende. Eerst teamleider, in de laatste jaren afdelingshoofd. Teams doorontwikkelen, teamleden coachen om het beste uit zich zelf te halen, werkprocessen efficiënter maken, dat is wat ik graag doe en goed kan. En dit alles met een goede politiek-bestuurlijke antenne. 

Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, nu als zzp-er aan de slag. Als communicatieadviseur én als manager. Want waarom kiezen als je het allebei graag doet?

Mijn profiel
daadkrachtige analyticus – snel, slagvaardig en daadkrachtig – kordate aanpak: duidelijk, helder en direct – advies met visie en lef – proactief  – passie voor het vak – resultaatgericht – (team)coach/coachend leidinggevende – teamspeler – handson – oplossingsgericht – aanjager – flexibel – meedenker van de start – politiek-bestuurlijke antenne 

Webshop
Naast mijn werk als communicatieprofessional en interim manager run ik ook een webshop in (persoonlijke) cadeautjes: van Kootje.
Voor mij een ideale combinatie: werk met mijn hoofd én werk met mijn handen.

Ik woon samen met mijn Arjen en onze drie kinderen (Finn, Mees en Saar) in Eindhoven.